Παγκάκια από Ανασυσταμένο Μάρμαρο «Aurelia C» & «Aurelia D»

«Aurelia C» Παγκάκι χωρίς πλάτη καμπύλου σχηματισμού από ανασυσταμένο μάρμαρο
«Aurelia D» Παγκάκι χωρίς πλάτη ορθογώνιου σχηματισμού από ανασυσταμένο μάρμαρο

Μίνιμαλ παγκάκια από ανασυσταμένο μάρμαρο, που διαθέτουν μοντέρνο στυλ και εξαιρετική αντοχή. Με μονολιθική κατασκευή και στρογγυλεμένες άκρες για ασφάλεια, είναι ιδανικά για δημόσιους χώρους. Η αντιδιαβρωτική προστασία εξασφαλίζει μακροχρόνια ανθεκτικότητα, ενώ η κομψή τους εμφάνιση αναβαθμίζει κάθε εξωτερικό χώρο.

Share

    Τα παγκάκια «Aurelia C» και «Aurelia D»  του οίκου Bellitalia, είναι κομψά και ανθεκτικά, κατασκευασμένα από ανασυσταμένο μάρμαρο, σε διάφορους χρωματισμούς. Το Aurelia C διαθέτει καμπύλο σχήμα χωρίς πλάτη, ενώ το Aurelia D είναι ορθογώνιο.

    Και τα δύο μοντέλα αποτελούνται από μονολιθική κατασκευή με κάθισμα και δύο στηρίγματα, προσφέροντας αντοχή και σταθερότητα. Οι επιφάνειες είναι επεξεργασμένες με αμμοβολή, ενώ η επιφάνεια του καθίσματος μπορεί να είναι γυαλισμένη, για να δώσει στο προϊόν ένα λαμπερό αποτέλεσμα, ή σφυρηλατημένη, για μια τραχιά εμφάνιση, και επικαλυμμένη με διαφανή αντιδιαβρωτική προστασία για μεγαλύτερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

    Ιδανικά για δημόσιους χώρους, πάρκα και πλατείες, τα παγκάκια Aurelia προσφέρουν ασφάλεια με στρογγυλεμένες άκρες και εύκολη μεταφορά και τοποθέτηση χάρη στους ενσωματωμένους μεταλλικούς δακτυλίους. Ο μίνιμαλ και πρακτικός σχεδιασμός τους τα καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για εξωτερικούς χώρους με υψηλές απαιτήσεις αντοχής και στυλ, καθώς ενσωματώνονται εύκολα σε κάθε περιβάλλον.

    Διαστάσεις Aurelia (D):
    Ύψος: 400mm
    Μήκος: 1907mm
    Πλάτος:742mm
    Βάρος: 243 kg

    Διαστάσεις Aurelia (C ):
    Ύψος: 400mm
    Μήκος: 1979mm
    Πλάτος:578mm
    Εσωτερική ακτίνα: 5200 mm
    Εξωτερική ακτίνα: 5700 mm
    Βάρος: 290 kg

    Υλικό: Ανασυσταμένο μάρμαρο

    • Χρώματα ανασυσταμένου μαρμάρου

    • Χρώματα ανασυσταμένου μαρμάρου τύπου Γρανίτη

    Τοποθέτηση: με το βάρος του

    • Επιστρωμένο με αντιδιαβρωτική μεμβράνη

    • Δυνατότητα επίστρωσης anti-graffiti

    Πιστοποίηση: ISO 9001:2015

    Εγγύηση: 2 έτη