Παγκάκια από Ανασυσταμένο Μάρμαρο «Venezia» & «Venezia Wood»

«Venezia» – Παγκάκι χωρίς πλάτη σε σχήμα Π από ανασυσταμένο μάρμαρο λευκού γρανίτη
«Venezia Wood» – Παγκάκι χωρίς πλάτη σε σχήμα Π από ανασυσταμένο μάρμαρο λευκού γρανίτη και ξύλο.

Αστικός εξοπλισμός που συνδυάζει κομψότητα και αντοχή. Λειτουργεί ως στιβαρή και καλαίσθητη λύση για δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Το κύριο πλεονέκτημα τους είναι η εξαιρετική αντοχή και η ευελιξία τους, προσφέροντας μακροχρόνια λύση με εύκολη συντήρηση.

Τα παγκάκια “Venezia” & “Venezia Wood” συνδυάζονται εξαιρετικά μεταξύ τους, δημιουργώντας έναν φιλόξενο χώρο χαλάρωσης με αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας.

Share

    Τα παγκάκια «Venezia» & «Venezia Wood» της Bellitalia συνδυάζουν μοντέρνο σχεδιασμό με ανθεκτικά υλικά, προσφέροντας κομψότητα και λειτουργικότητα σε κάθε δημόσιο χώρο.

    Το «Venezia» διαθέτει μονολιθική, γραμμική κατασκευή με ορθογώνιο κάθισμα και C-σχήμα διατομής, που βελτιστοποιεί τη διανομή βάρους. Κατασκευασμένο από ανασυσταμένο μάρμαρο ή λευκό γρανίτη, είναι ενισχυμένο με μεταλλικές ράβδους και ηλεκτροσυγκολλημένο πλέγμα για μέγιστη σταθερότητα.

    Το «Venezia Wood» προσθέτει μια άνετη ξύλινη επιφάνεια στο κάθισμα, προσφέροντας ζεστασιά και άνεση σε όλες τις θερμοκρασίες.

    Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν αμμοβολημένες επιφάνειες, με επιλογή γυαλισμένου ή σφυρηλατημένου φινιρίσματος, και καλύπτονται με αντιδιαβρωτική επικάλυψη για μεγαλύτερη αντοχή, ενώ διατίθεται και αντιγκράφιτι προστασία.

    Ιδανικά για πάρκα, πλατείες και δημόσιους χώρους, τα παγκάκια “Venezia” προσφέρουν κομψότητα, αντοχή και ευελιξία στην τοποθέτηση, δημιουργώντας μια εξαιρετική λύση για αστικούς χώρους.

    Διαστάσεις: VENEZIA
    Μήκος: 1900 mm
    Πλάτος:450 mm
    Ύψος: 450 mm
    Βάρος: 340 kg

    Υλικό: Ανασυσταμένο μάρμαρο

    Διαστάσεις: VENEZIA WOOD
    Μήκος: 1900 mm
    Πλάτος:450 mm
    Ύψος: 450 mm
    Βάρος: 266 kg

    Υλικό: Ανασυσταμένο μάρμαρο & ξύλο

    • Χρώματα ανασυσταμένου μαρμάρου

    • Χρώματα ανασυσταμένου μαρμάρου τύπου Γρανίτη

    • Χρώματα ξύλου

    Τοποθέτηση: Απλή και εύκολη τοποθέτηση σε δάπεδο

    • Επιστρωμένο με αντιδιαβρωτική μεμβράνη

    • Δυνατότητα επίστρωσης anti-graffiti

    Πιστοποίηση: ISO 9001:2015

    Εγγύηση: 2 έτη