Σύστημα τραπεζοκαθισμάτων από γαλβανισμένο ατσάλι «Cubik»

Η συλλογή «Cubik» περιλαμβάνει αρθρωτά στοιχεία σε σχήμα κύβου, είδη καθισμάτων, τραπέζια και γλάστρες, κατασκευασμένα από χάλυβα και διαθέσιμα με διάφορες χρωματικές επιλογές.

Το κύριο πλεονέκτημα είναι η ευελιξία στη διαμόρφωση του χώρου χαλάρωσης και η ανθεκτικότητα των υλικών. Ιδανική πρόταση για εσωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, προσφέρει πρακτικές λύσεις για μακροχρόνια χρήση. Όλα τα υλικά είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενισχύοντας τη βιωσιμότητα των χώρων.

Share

    Η συλλογή «Cubik» της City Design περιλαμβάνει αρθρωτά στοιχεία σε σχήμα κύβου, ιδανικά για τη δημιουργία λειτουργικών και σύγχρονων χώρων. Αποτελείται από βάσεις διπλωμένου χάλυβα με μηχανικά προσαρτημένα καθίσματα, διαθέσιμα σε εκδόσεις χάλυβα, σκληρού ξύλου, θερμικά επεξεργασμένης πεύκης ή HPL. Περιλαμβάνει επίσης γλάστρες και τραπέζια με επιφάνειες HPL.

    Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει με μηχανικά βύσματα για εξωτερικούς χώρους ή με απλή στήριξη για εσωτερικούς. Το κύριο πλεονέκτημα είναι η ευελιξία και η δυνατότητα προσαρμογής σε διάφορους χώρους και χρήσεις, προσφέροντας εξατομικευμένες συνθέσεις.

    Τα οφέλη της συλλογής «Cubik» περιλαμβάνουν την ανθεκτικότητα των υλικών (γαλβανισμένος χάλυβας, πολυεστερική επίστρωση, ανοξείδωτο ατσάλι) και τη μακροχρόνια χρήση. Ιδανική για δημόσιους χώρους, γραφεία και εμπορικούς χώρους, η συλλογή προσφέρει πρακτικές λύσεις για καθίσματα, φυτευτές και τραπέζια, με έμφαση στην ασφάλεια, ενώ παράλληλα προσθέτει μια μοντέρνα χρωματική πινελιά σε κάθε χώρο.

    Διαστάσεις Cubik καθίσματος:
    Μήκος: 421 mm
    Πλάτος: 420 mm
    Υψος: 421 mm
    Βάρος: 15-18 kg

    Διαστάσεις Cubik καθίσματος με πλάτη:
    Μήκος: 421 mm
    Πλάτος: 420 mm
    Συνολικό ύψος: 686 mm
    Βάρος: 18 kg

    Διαστάσεις Cubik τραπεζιού:
    Διάμετρος: 600 mm
    Ύψος: 750 mm
    Βάρος: 19 kg

    Διαστάσεις Cubik γλάστρας:
    Μήκος: 421 mm
    Πλάτος: 420 mm
    Υψος: 421 mm
    Βάρος: 18 kg

    Υλικό: βασικός κορμός από γαλβανισμένο ατσάλι, στοιχεία από ξύλο, θερμικά επεξεργασμένη πεύκη ή βακελίτης (HPL)

    Τοποθέτηση: Διαθέτουν οπή διαμέτρου 12 mm για στερέωση στο έδαφος με μηχανικό πείρο (δεν περιλαμβάνεται) για εξωτερική εγκατάσταση ή σε απλή στήριξη για εσωτερική εγκατάσταση.

    Επικάλυψη με σκόνη βαφής Ral

    • Χρωματολόγιο Ral και αποκλειστικά sable χρώματα με ιδιαίτερη μεταλλική υφή

    • Δυνατότητα επίστρωσης anti-graffiti

    • Δυνατότητα διαφόρων υφών φινιρισμάτων που ενισχύουν την αντοχή

    Πιστοποιήσεις : ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015

    Εγγύηση: 2 έτη