Παγκάκι από γαλβανισμένο ατσάλι «Lena W-PW»

Τo παγκάκι «Lena W-PW» προσφέρει ανθεκτικότητα και μοντέρνο σχεδιασμό, με επιλογές καθισμάτων από ξύλο ή WPC. Διαθέτει πλαίσιο χάλυβα με εύκολη εγκατάσταση. Το κύριο πλεονέκτημα του είναι η ανθεκτικότητα και η ευκολία τοποθέτησης, με προστασία από καιρικές συνθήκες.

Επιπλέον, πρόκειτα για ένα προϊόν απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, με υλικά και επεξεργασίες που υποστηρίζουν τη βιωσιμότητα.

Share

    Το παγκάκι «Lena W-PW» του οίκου City Design είναι ένα ανθεκτικό και μοντέρνο έπιπλο για εξωτερικούς χώρους, διαθέσιμο με ή χωρίς πλάτη και μπράτσα.

    Αποτελείται από βάσεις χάλυβα πάχους 5 mm και καθίσματα από σκληρό ξύλο, θερμικά επεξεργασμένη πεύκη ή WPC. Η κατασκευή περιλαμβάνει πλαίσιο από σωλήνα χάλυβα 40x20x1.5 mm και ενισχύσεις από αναδιπλωμένο χάλυβα πάχους 3 mm. Η εναλλακτική έκδοση διαθέτει καθίσματα από σωλήνες χάλυβα και συνδετικά στοιχεία από χάλυβα 3 mm. Η τοποθέτηση είναι εύκολη με τρύπες για στερέωση στο έδαφος με μηχανικά βύσματα .

    Το κύριο πλεονέκτημα του «Lena W-PW» είναι η ανθεκτικότητα των υλικών και η απλή εγκατάσταση. Το σκληρό ξύλο προστατεύεται με χρωματισμένο διάλυμα, ενώ όλα τα μεταλλικά μέρη είναι γαλβανισμένα και επικαλυμμένα με θερμοσκληρυντικό πολυεστερικό χρώμα, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση και υψηλή αισθητική. Ιδανικό για δημόσιους και εξωτερικούς χώρους, προσφέρει σταθερότητα και αντοχή στις καιρικές συνθήκες, ενώ με τον μοντέρνο σχεδιασμό και την ποικιλία χρωμάτων προσδίδει σε κάθε χώρο μια ιδιαίτερη πινελιά.

    Διαστάσεις Lena W, TW, WPC:
    Μήκος: 1774 mm
    Πλάτος: 495 mm
    Συνολικό ύψος: 740 mm
    Βάρος: 72-83 kg

    Διαστάσεις Lena P-W, P-TW, P-WPC:
    Μήκος: 1760 mm
    Πλάτος: 490 mm
    Yψος: 430 mm
    Βάρος: 45-55 kg

    Υλικό: βασικός κορμός από γαλβανισμένο ατσάλι, στοιχεία από ξύλο, θερμικά επεξεργασμένo πεύκo ή σύνθετα ξύλου-πλαστικού (WPC)

    Τοποθέτηση: Διαθέτουν οπή διαμέτρου 12 mm για στερέωση στο έδαφος με μηχανικό πείρο (δεν περιλαμβάνεται) για εξωτερική εγκατάσταση ή σε απλή στήριξη για εσωτερική εγκατάσταση.

    Επικάλυψη με σκόνη βαφής Ral

    • Χρωματολόγιο Ral και αποκλειστικά sable χρώματα με ιδιαίτερη μεταλλική υφή

    • Δυνατότητα επίστρωσης anti-graffiti

    • Δυνατότητα διαφόρων υφών φινιρισμάτων που ενισχύουν την αντοχή

    Πιστοποιήσεις : ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015

    Eγγύηση : 2 έτη